Wij nodigen u uit ons gastenboek te tekenen.

Gezien de commotie rond de plannen van een pretpark in de Groote Melanen, begrijpen wij dat u misschien uw mening hierover zou willen uiten. Wij willen u dringend vragen om algemene omgangsvormen te respecteren en geen beledigende opmerkingen te plaatsen.

Voor plaatsing wordt uw reactie hierop bekeken.
E-mail adressen worden niet gepubliceerd.

Plaats bericht
Naam *
Inhoud *
Afbeelding verificatie *

André Melsen

Ik ben blij met het "burgerinitiatief" om zwembad "de Melanen"én het natuurgebied "Groote Melanen" te behouden. Onvoorstelbaar veel Halsternaren en streekgenoten kennen dit prachtige stuk natuur en vinden hier hun broodnodige ontspanning. Bovendien biedt dit mooie gebied ruimte aan flora en fauna. Kortom: een waardvol en kenmerkend gedeelte van Halsteren, dat wat mij betreft niet verloren mag gaan!

Ik hoop dat de inspanningen van de stichting Natuurbehoud Groote Melanen resulteren in het behoud van de "Groote Melanen" en dat de toekomst van dit gebied veilig wordt gesteld.

André Melsen

vrijdag 18 oktober 2013